"Chcecie wy¶piewywaæ chwa³ê Boga? Sami b±d¼cie tym, co ¶piewacie. A jeste¶cie jego pie¶ni± pochwaln±, gdy wasze ¿ycie jest dobre" ¦w. Augustyn
Witam. ;-) Nie bêdê siê tu bardzo rozpisywaæ, bo mam nadziejê, ¿e wiecie jak trzeba siê zachowywaæ nie tylko tutaj, ale i na ka¿dym portalu spo³eczno¶ciowym.
Wpad³am na pomys³, aby stworzyæ to Forum, ¿eby ka¿dy móg³ po trosze braæ udzia³ w ¿yciu naszej grupy. Wiem, ¿e niektóre z Was uczestniczy³y w ró¿nego typu spotkaniach, na których uczy³y¶cie siê nowych, dotychczas nieznanych utworów religijnych. Chcia³abym trochê zmieniæ zasady panuj±ce do tej pory, ¿e uczyli¶my siê utworów narzucanych tylko przeze mnie. Czas to zmieniæ, aby ka¿dy móg³ siê wypowiedzieæ i mia³ szansê podzieliæ siê ze swoimi upodobaniami muzycznymi.
Na forum ju¿ s± zamieszczone nasze wszystkie dotychczasowe piosenki. S± one w osobnych w±tkach, poniewa¿ zamie¶ci³am pod tekstami zrzuty plików muzycznych z youtube.com.
Mam nadziejê, ¿e ten pomys³ wypali. Bêd± zamieszczane tu ró¿ne og³oszenia. Co jaki¶ czas bêdê dodawaæ nutki dla tych, którzy graj± na klawiszach, ewentualnie chwyty dla gitarzystek. ) Chcia³abym pewnej niedzieli stan±æ z boku i pos³uchaæ innych graj±cych - Was.
Wiem, ¿e mo¿e nie ka¿da z Was ma internet w domu, ale macie kontakt i w szkole i po szkole miêdzy sob±. Je¿eli kto¶ ma jakie¶ propozycje, nowe pomys³y, bez ogródek piszcie w odpowiednich kategoriach.
To by by³o chyba na tyle.